Aanbouw of Uitbouw

Als uw huis krapper wordt dan kunt u 2 dingen doen: Verhuizen of uw woning uitbreiden. Een aanbouw of uitbouw zetten kan verrassend veel ruimte opleveren waardoor u weer vele jaren vooruit kunt met de extra ruimte. Maar wat is er allemaal mogelijk? Handy Work heeft al vele aanbouwen gerealiseerd en kan u uitstekend adviseren wat voor u de meest efficiƫnte oplossing is. Wij kunnen uw aanbouw van A tot Z realiseren, of u kunt er ook voor kiezen om alleen de ruwbouw of bepaalde onderdelen door ons te laten maken.

Een aanbouw wordt in de meeste gevallen gemaakt met een plat dak, soms met een extra lichtstraat om voldoende daglicht in de ruimte eronder te behouden. Voor de isolering zijn er minimale eisen, waaraan de isolatie moet voldoen. U kunt kiezen voor hogere isolatiewaarde voor bijvoorbeeld vloeren, ramen en dak. Hoe hoger de isolatiewaarde, hoe meer energie u bespaart.

Voor de ramen adviseren wij HR++ glas. Dit isolerend dubbelglas isoleert optimaal. Het is iets duurder in de aanschaf, maar u bespaart extra energie, dus deze investering is zo weer terugverdiend. 

Bouwvergunning
Een aanbouw/uitbouw met een diepte tot 2,50 m is vergunningsvrij. Vanaf een dieptemaat van 2,50 m heeft u een (lichte) bouwvergunning nodig.

Contact
Stap 1 is contact met ons opnemen, wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een kosteloze prijsindicatie. U kunt ons bereiken op 06-53782355. Wij staan voor u klaar !

Voorbeelden
Hieronder tonen wij u graag enkele aanbouwen die door ons gezet zijn.