Badkamers

De badkamer is een belangrijke ruimte in huis geworden. Het is tegenwoordig niet alleen meer de ruimte om ons op te frissen, maar ook om te ontspannen. Dit is terug te zien in het sanitair dat te krijgen is voor de badkamer, bijvoorbeeld een stortdouche, stoomcabine, whirlpool of kranen met verlichting erin. De drempel om een badkamer te gaan verbouwen is vaak hoog, omdat er dagelijks gebruik van gemaakt wordt is het lastig als er een bepaalde tijd geen gebruik gemaakt kan worden van de badkamer.

Het project vergt een goede planning. Dat begint al met het ontwerpen van de badkamer. Waar moeten bv. wastafel, het bad, de douche en het toilet komen, welke aanpassingen van het leidingwerk zijn nodig. Hoe staat het verder met de ventilatie en wellicht vloerverwarming. Als het leidingwerk gemaakt is, kan het inbouwreservoir voor het hangend toilet, het bad en de douchebak worden ge├»nstalleerd. Het aanbrengen van een verlaagd plafond voor inbouwspotjes (indien gewenst) gebeurt ook in deze fase. Tot slot wordt de badkamer betegeld, waarna de wastafel, spiegel, toilet, kranen, douchecabine, bad en diverse accessoires gemonteerd worden. 

Handy Work heeft reeds vele badkamers verbouwd en kan u praktische adviezen geven zodat u lang en veel plezier aan uw badkamer zult beleven. Handy Work neemt u alle zorgen uit handen. In overleg met u plannen wij alle werkzaamheden dusdanig dat de verbouwingstijd tot een minimum beperkt wordt. Desgewenst plaatsen wij een mobiele douche en toilet, bv. voor ingrijpende verbouwingen.

Contact
Stap 1 is contact met ons opnemen, wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een kosteloze prijsindicatie. U kunt ons bereiken op 06-53782355. Wij staan voor u klaar !

 badkamer-verbouwen badkamer verbouwen