Hang en sluitwerk

Inbraken, helaas komen ze nog erg veel voor. Goed hang- en sluitwerk kan een hoop ellende voorkomen. Handywork kan al uw hang- en sluitwerk verzorgen, wij werken met inbraakwerende materialen volgens het Politie Keumerk Veilig Wonen.

Medio jaren negentig is op initiatief van de politie het Politie Keurmerk Veilig Wonen gestart. Met een aantal maatregelen en afspraken regelt het keurmerk veiligheid in en rond de woning. Een belangrijk aspect binnen het keurmerk is het treffen van maatregelen om de inbraakwerendheid van woningen te verhogen. Dit betekent veelal dat ramen en deuren voorzien moeten zijn (worden) van inbraakwerende producten.

Hoe weet u of het hang- en slluitwerk inbraakwerend is ?

Op het hang- en sluitwerk kunt u 1 van de volgende 3 afbeeldingen vinden, u weet dan hoe sterk inbraakwerend het product is.

SKG-1-ZWART SKG-2-ZWART SKG-3-ZWART
Standaard
Dit product is in combinatie met andere inbraakwerende voorzieningen, ten minste

3 minuten inbraakwerend (standaard en geschikt voor de meeste woningen)

Zwaar
Dit product is in combinatie met andere inbraakwerende voorzieningen, ten minste

5 minuten inbraakwerend en als zelfstandig product ten minste 3 minuten.

Extra zwaar
Dit product is zelfstandig ten minste 5 minuten inbraakwerend.

Kunt u deze afbeeldingen niet vinden op het hang- en sluitwerk ? Dan is het de hoogste tijd om het te vervangen, het is nu namelijk voor een inbreker heel eenvoudig om bij u in te breken.

Contact
Belt u ons eens voor advies over de kwaliteit van het hang- en sluitwerk van uw woning of bedrijfpand. Wij komen graag bij u langs voor een advies en vrijblijvende prijsindicatie. U kunt ons bereiken op 06-53782355. Wij staan voor u klaar !